hits

Heia 😊

I dag er det sol skinn ute pluss mere vårlig,men det er ikke akkurat varmt ute men fin temperatur hvertfall.Men må skrive noen ord her hva som har hent litt i det siste.Skal planlegge litt forskjellige ting jeg må prøve å få gjort etterhvert,greit å ha det nedskrevet slikt at det blir gjort å ikke glemt,er så lett å glemme små ting,ikke at det er så viktig men at det må gjøres før eller siden.

Har laga fiskesuppe med laks,løk,hvitløk,erter,fiskekraft,fløte,gulrot,paprika gjorde det veldig enkelt denne gangen eller enkel mat er best og godt,trekker laksen først i ca 10 -15 min ,hadde kuttet opp alt det andre så hadde jeg det oppi krafta ,kokte det litt så hadde jeg på fløte oppi pluss jevning for å få passe tykkelse på suppa,ingen hokus pokus dette.Man kan også lage meljevning med smør og hvetemel så spre ut med kraft og dem andre ingrediensene som man vil ha oppi suppa,er så mange måter å lage ei suppe så det er ingen fasit på dette.

Juuhuu,endelig er det i orden igjen med opplastninga av bilder,må sjekke film greia en dag også.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Chefsmat/chefskokken
på Instagram

Chefsmat/chefskokken på Instagram

32, Bodø

Institusjonskokk (Kokk) med fagbrev,har gått servitør. Skal blogge om mat og litt andre ting her:-) Matgruppe på facebook : Chefskokkens Matgruppe Instagram er : chefskokkenNorske blogger
alleoppskrifter.no Dancing Banana Trigger Happy Machine Gun Matprat

Kategorier

Arkiv